Νάξος

    • Κάντε κράτηση απ' ευθείας με εμάς και θα έχετε δωρεάν πρωινό στο δωμάτιο σας

    • Το Antony Suites ακολουθεί όλους τους προβλεπόμενους υγειονομικούς κανόνες προστασίας και ασφαλείας για ξέγνοιαστη και ασφαλή διαμονή.

Εκπληκτικές παραλίες και ορεινή ομορφιά

Ένα από το ομορφότερα νησιά

Η Νάξος είναι το μεγαλύτερο και πιο εύφορο νησί των Κυκλάδων. Το πλούσιο γεωγραφικό της ανάγλυφο δημιουργεί έντονες εναλλαγές τοπίων.

Ψηλά βουνά, εύφορες κοιλάδες, λιβάδια, οροπέδια, πηγές, χείμαρροι, σπήλαια, ατέλειωτες αμμουδιές, αμμόλοφοι που φιλοξενούν δάση από κέδρους, όλα συνυπάρχουν αρμονικά πάνω στο μικρό αυτό κομμάτι γης.

Naxos Town
Portara
The Venetian Castle
Naxos Old Town

Η Νάξος απόκτησε τις τελευταίες δεκαετίες τον κοσμοπολίτικο αέρα του σύγχρονου τουριστικού θέρετρου αλλά συγχρόνως διατηρεί το παραδοσιακό χρώμα της και τον λαϊκό πολιτισμό της.

Είναι ένα νησί με πανέμορφη φύση και περισσότερα από 40 γραφικά χωριά. Τα κρυστάλινα νερά, οι απέραντες παραλίες, τα αξιοθέτατα, τα γραφικά εκκλησάκια την καθιστούν ιδανικό προορισμό για τις διακοπές σας.

Koronos Village
Apollon Village
Argokoiliotissa Church (close to Koronos)

Πανέμορφα Χρώματα


στη Χώρα Νάξου

Πως θα έρθετε

Η πρόσβαση στο νησί είναι πολύ εύκολη και γίνεται απο τα λιμάνια του Πειραιά και της Ραφήνας. Το ταξίδι διαρκεί 3,5 ώρες με ταχύπλοο ή 5-6 ώρες με φέρρυ.

Η Νάξος συνδέεται αεροπορικώς με την Αθήνα (1-3 πτήσεις ημερησίως) και η διάρκεια πτήσης είναι μόλις 25 λεπτά.

Skado Vilalge