Ποδηλασία

Antony Suites - Ποδηλασία

Αθληθείτε και ανακαλύψτε μοναδικά τοπία με ποδήλατο

Bike friendly in Naxos

Για τους φίλους και λάτρεις της ποδηλασίας, προτείνουμε στους επισκέπτες των Antony Suites να γνωρίσουν τις κρυμμένες ομορφιές της ΝΑΞΟΥ με ποδήλατο.


Με αφετηρία τα Antony Suites, μπορείτε να αθληθείτε και να ανακαλύψετε μοναδικά τοπία κάνοντας ποδήλατο.


Η κοντινή απόσταση των Antony Suites στις μαγευτικές παραλίες, στο βουνό, στη χερσόνησο, στο λιμάνι, κτλ. σε συνδυασμό με τη μαγευτική θέα του ηλιοβασιλέματος, είναι σε θέση να σας προσφέρουν έναν αξέχαστο συνδυασμό χρωμάτων και αισθήσεων με το ποδήλατό σας.


Στις εγκαταστάσεις των Antony Suites , λίγα χιλιόμετρα από τα παραδοσιακά χωριά και τους αρχαιολογικούς χώρους, μπορείτε να βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για τις ποδηλατικές σας βόλτες.


Ανακαλύψτε τα κρυμμένα χρώματα και διαδρομές της περιοχής με το ποδήλατό σας ή με το ποδήλατο που μπορεί να σας παρέχουν τα Antony Suites .


Ακολουθήστε τις οργανωμένες ποδηλατικές εκδρομές που μπορεί να σας εξασφαλίσει τα Antony Suites στην ιστορική περιοχή καί φυσικού κάλους της Νάξου.


Ένα σύνολο ποδηλατικών διαδρομών στην περιοχή, μικρές και μεγάλες, διαμορφωμένες για να ικανοποιήσουν κάθε ποδηλάτη, δίνουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες των Antony Suites , να γνωρίσουν τον τόπο και να αφεθούν στις εναλλαγές των χρωμάτων του τοπίου της περιοχής.


Τις ποδηλατικές διαδρομές μπορείτε να βρείτε στο Bikemap.net

Naxos Bike Tours